CLAIRVOYANT SPARRING 
– og kanalisering

Har du brug for andre øjne på din situation eller en udfordring?
Klarhed, sparring og en dybere forståelse over noget i dit liv? 
Vejledning til næste skridt og en dybere forståelse?
Eller måske indre ro og tryghed?

Som talerør for energien/guider/dit højere jeg videreformidler jeg det, der kommer til mig. Og hjælper dig til større klarhed, forståelse af dit ståsted, udfordringer, tilstand osv. Og fremadrettet vejledning på din rejse. 

Med mine ord spejler jeg din indre tilstand og visdom. Skaber ro, tryghed og klarhed i dig, til at du kan tage det rette valg og sætte handling på. For ansvaret for handling ligger ene og alene hos dig:

Under session eller på lydfilen kastes der lys på en specifik situation, emne eller udfordring, og du får en dybere forståelse af dig selv og dit ståsted. Jeg tager udgangspunkt i dig og din nuværende situation, kigger nærmere på evt. forhindringer og guider dig på vej med et kærligt skub.

PRIS:

Clairvoyance på lydfil – 250 kr. inkl. moms
Clairvoyance via telefon – 20 min. 350 kr. inkl. moms

BOOK EN TID

Clairvoyance hos mig er ikke en enetale fra min side, men et samspil mellem mig, dig og dine guider, hvor jeg trækker på mine evner. Sessionen kan ofte være en kombi clairvoyance og kanalisering.

I clairvoyance bruger jeg mit klarsyn, klarhørelse og indfølingsevne. Jeg læser er din nuværende energi og formidler til forståelse, klarhed, tryghed og ro. 

I kanalisering tilsidesætter jeg mig selv og sender min opmærksomhed op til et højere sted til kontakt fra sjælsplan. Og formidlingen her er ofte fra guider/hjælper/vejledere/engle og ordene kan derfor være lidt mere kryptiske, men giver mening på et dybere plan.

Du har dit eget menneskelige frie valg og tager det fra sessionen, der giver mening for dig. Og ansvar for valg og evt. handling ligger ene og alene hos dig. Jeg formidlere healende ord til dig, der bringer klarhed og tryghed til at gøre hvad der er det rigtige for dig.

Ofte indgår der healing i denne session. Healingen arbejder i baggrunden, så ordene for alvor kan bundfælde sig i dig. Og ved behov trækker jeg evt. engle- og/eller sjælskort.

Det handler ikke om spådom/forudsigelser om fremtiden, ja/nej besvarelse eller en 3. personer – men om dig og en kærlig vejledning på din vej. Og jeg taler ikke om død, utroskab eller alvorlig sygdom eller med afdøde.