SPIRITUEL ENERGIARBEJDE
– Vejen til hjertet, dit liv og frihed

Livet er en evig rejse, hvor vi ofte kan fare vild. Glemmer os og  hvem vi egentlig er. Giver vores kraft fra os.  Hænger fast i fortidens ord og hændelse. Eller de tolkninger og historier vi har lavet af det. Mister balancen i livet. Overvældes af tankemylder. Tristhed. Vrede. Frygt. Fysiske smerter. Sygdom. Opgivenhed, træthed og en konstant utilfredshed.
Men sådan behøver livet ikke at være.

Nogen gange slår livet dig ud af kurs, du kører fast eller farer vild, oplever et tungt liv med smerte osv., så skyldes at du er på forkert vej, fordi du ikke  træder dine egne skidt, men går i andres fodspor, som ikke matcher dig. At bagage fra fortiden har skabt følelsesmæssige blokeringer i dig og dermed overbevisninger. Og at du endnu ikke har opfanget den din læring.

At navigere på egen hånd på livets rejse kan i perioder være svært og uoverskueligt. Og derfor kan der ofte være brug for en hjælpende, støttende og kærlig hånd. For det er ofte lettere gå, når vi ikke går alene. 

Jeg rækker hånden ud, tager du imod?

I denne session tager vi sammen udgangspunkt i dine udfordinger og lader sessionen sig ud derfra. Jeg guider dig end i kroppen.  Ind i smerten. Og samme rejse vi tilbage til oprindelsen. Ind i forløsningen og healingen. både på det jordiske og universelle plan. Du sættes fri, så du kan se klart, stå rent og tydeligt i dig selv og kan mærke dig selv og din sandhed. Hvorfra du med lethed kan fornemme dine skridt i livet.

PRIS:

850 kr.  inkl moms. 
3 sessioner for 2175 kr. inkl. moms
Hver session varer ca. 60 min. og foregår over telefon. 

BOOK EN TID

Når jeg ser dig, hjælper jeg dig
med at se dig selv
Når jeg favner dig, hjælper jeg dig
med at favne dig selv
Når jeg guider dig hjem, hjælper jeg dig
med mærke dig selv
Når dit lys tændes, hjælper jeg dig
med at se nye muligheder

Sessionen er en samtale, hvor der tages udgangspunkt i nuet din nuværende situation, udfordring, problemstilling osv. For livet leves lige nu og her, men ofte er det være nødvendigt at går tilbage til åstedet for at skabe forståelse, forløsning og fremgang. Og derfor ved behov guides du til fortiden, barndommen og evt. tidligere liv.

Jeg ser dig med andre øjne og i
et andet lys.

Sessionen er en kombi af clairvoyance, kanalisering, healing, sjælsrejse, englekort osv. Hvor der i hver enkelt session trækkes på de relevante elementer.

Som oftest er en session ikke nok, hvis du virkelig vil helt til bunds i en følelsesmæssig blokering. Den skal oftes ses/angribes fra flere vinkler.
Derfor anbefaler jeg 3 sessioner.