FIRMABEHANDLINGER

Firmabehandlinger => velvære på arbejdspladsen => effektive og kreative medarbejdere => overskud på bundlinien

Medarbejderne er blandt de vigtige aktiver i en virksomhed. Derfor er deres trivsel så altafgørende. Og med blot en lille investering i medarbejdernes velvære, opnås mere kreative, effektive, tilfredse og glade medarbejdere med færre sygedage og mindre stress!

En firmaordning med behandlinger forebygger fysiske problemer som bl.a. ondt i ryggen, nakken, skuldre og spændingshovedpine. Mindsker smerter, ubehag og afstresser. Højner humøret og efter blot en lille pause vender medarbejderne tilbage til arbejdet med fornyet energi.

ER DET NOGET FOR JERES VIRSOMHED?

For at erfare om det er noget for jer, er det muligt at booke blot en enkelt gang og samtidig at få 1 ekstra gratis time oveni.

Og er du en mindre virksomhed, er der muligt evt at slå sig sammen med nabovirksomheden.

En lille investering med et stort udbytte. Og som arbejdsgiver er der samtidig skattefordele ved etablering af en massageordning. Læs mere

OM MIG 

Med 14 års erfaring med firmabehandlinger, yder jeg en professionel behandling samt vejledning og sparring om evt. gavnlige øvelser. Er altid glad, smilende og imødekommende. Og har en bred erfaring og uddannelsesbaggrund; bl.a. som massør, zoneterapeut, healer, mindfulness instruktør. Jeg er bosiddende i Risskov og derfor er dette tilbud rettet mod virksomheder i Århus området.

Kontakt mig meget gerne på 26529595 eller mail@rikkemaija.com for en uddybende samtale om evt. muligheder.