4 Comments

 1. Stinne
  21. juli 2019 @ 5:19

  Hej Rikke
  Hat lige læst dit indlæg om ferie hygge, og hvor er det sandt. Det at vi 1 2 3 forventer at vi kan være sammen 24-7. Jeg er selv alene mor, de er i dag 14 og 18 og jeg har måtte acceptere at deres behov for at sov længe og være længe oppe om natten. Jeg har lige afsluttet 14 dages ferie, jeg fandt en dejlig ro i accepten .Jeg stod stadig tidlig op, nåd mine morgenrutine i roen, motion eller en rolig gåture ved vandet i mit tempo. Når det var tid til min frokost, vækkede jeg dem og jeg fik frokost, de morgenmad, nu var vi klar til at bruge en 6-7 timer sammen, alle tilfredse med dagens start, men vi var også vel vidende om at efter en gåtur efter aftensmaden, var der igen dømt “mig tid” for alle.
  Jeg nåd virkelig denne ferie, jeg fik ladet egne batteriet op samtidig med at jeg var tilstede og kunne nyde tiden med de unge mennesker.

  Reply

  • RikkeMaija Larsen
   29. juli 2019 @ 16:41

   Tak for din kommentar Stinne 🙂 Det er så vigtigt at favne alles behov også vores egne. Så det lyder rigtig dejligt med dine tidlige morgener.

   Reply

 2. Tine
  6. marts 2020 @ 8:39

  Tusind tak for dette skriv. Samvittigheden kan hurtigt ramme én, når der er forventninger om nærvær og hygge 24/7 i eksempelvis den overståede vinterferie, og det slet ikke hænger sammen med virkeligheden. Men ferie handler jo egentligt om at gøre lige præcis, hvad der falder én naturligt ind – og give sig selv / de andre lov til at tage i hver vores tempo.

  Reply

  • RikkeMaija Larsen
   7. marts 2020 @ 13:14

   nemlig Stine 🙂 og tak fordi du læste med.

   Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.