SJÆLENS PUSLESPIL

Har du ondt i sjælen, måske fysiske smerter pga. energetiske blokeringer. Har du været gennem svære perioder med stress, depression eller står du lige midt i det. Eller har du måske mistet perioder/år af dit liv på anden vis. Har du brug for hjælpe til at samle dine sjælsbrikker til dit puslespil?

Når du ser brikkerne til et puslespil, kan du ikke se det færdige billede, men jo flere brikker der falder på plads, jo bedre kan du se det store billede og jo mere giver det mening på et andet plan. Og det er det samme mht dig og dit liv.

Alle dine sjæls egenskaber du indeholder blandet med livets vej, ja så kan det være svært at se den overordnede mening. Men så snart der kastes lys på dig, brikkerne kaldes hjem, rykkes rundt og falder på plads, ja så giver det hele pludselig mening. Og du kan straks se dit højere formål. Og dig selv i et andet og nyt lys.

PRIS:

3 sessioner a 60 min. 2705 kr.
5 sessioner a 60 min 4505 kr.
8 sessioner a 60 min 7205 kr

Spar lidt over 14% ved at købe en pakke – timeprisen er normalt 1050 kr. Og der kan betale i rater. Jeg anbefaler en session hver uge for at opnå det bedste og hurtigste resultat. Dog skal sessionerne blot være gennemført inden 31.12.2020. Efter køb af en pakke er der 15 min intro snak, hvor du fortæller mig kort om dit ståsted og dit ønske for forløber, så det kan sammensættes til dit bedste.

JA TAK TIL 3 SESSIONERJA TAK TIL 5 SESSIONERJA TAK TIL 8 SESSIONER

Måske har du allerede rejst dig, men har brug for støtte videre på din rejse. Måske har svært ved at holde fanen højt og at hold fast i dig selv. Måske ligger du stadig ned og har brug for hjælp og støtte til at rejse dig, så er jeg en stærk skulder/støt til mig, der hjælper dig med at genfinde styrken i dig selv.

Slør fjernes så du kan se dig selv klart. Dine sjælsbrikker kaldes hjem. Brikerne flyttes rundt, så de findes deres plads og integreres i dig. Der kaster lys på dig, den du er, din opgave. Og du kan dermed se dig selv og den du egentlig er med nye øjne og fre nye vinkler.

Nænsomt og kærligt støtter jeg dig. Sammen tager vi små skridt fremad. Jeg presser og skubbet på hvor der er behov og sikrer at rejsen skrider fremad. Forløbet strækker sig over tid for at der er tid til at implementering i din hverdag og integrering i din fysiske krop her på jorden.

Sessionerne er et miks sjælsrejser, kanalisering, clairvoyance og i alle sessionerne vil der indgå powerfuld healing. Sessionerne foregår via telefon.

Red heart puzzle together. Concept of Valentine's day. Selective focus. Love. Divorce. Broken heart. The reunion of the lovers. How to find your soul mate in love?